İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Ne Demek? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır ne demek? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesi nasıl yazılır? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Ne Demek?
İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Ne Demek?

İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Ne Demek? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Başkasına Zararı Dokunacak Bir Davranışı Yapmadan Önce İyi Düşün, Kendi Kendini Eleştir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Kelimesi Nasıl Yazılır? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır

İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır ne demek? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesi nasıl yazılır? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kökeni nedir? İğneyi Kendine, Çuvaldızı Başkasına Batır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...