Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Ne Demek? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur ne demek? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesi nasıl yazılır? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Ne Demek?
Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Ne Demek?

Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Ne Demek? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Kendi Kusurun Yüzünden Zor Bir Duruma Düştüğünde Kendini Suçla Ve Başkalarından Yardım İsteme` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Kelimesi Nasıl Yazılır? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur

Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur ne demek? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesi nasıl yazılır? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kökeni nedir? Hangi Taş Pekse (Veya Katıysa), Başını Ona Vur kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...