Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Ne Demek? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) ne demek? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesi nasıl yazılır? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Ne Demek?
Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Ne Demek?

Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Ne Demek? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Birisi İçin Haksız Olarak Kötü Düşünmek, Kuşkulanmak
İftira Etmek

Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Günahına Girmek (Veya Günahını Almak)

Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) ne demek? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesi nasıl yazılır? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kökeni nedir? Günahına Girmek (Veya Günahını Almak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...