Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Ne Demek? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) ne demek? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesi nasıl yazılır? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Ne Demek?
Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Ne Demek?

Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Ne Demek? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Birinin Gelmesini Merak, İstek Veya Özlemle Beklemek

Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak)

Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) ne demek? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesi nasıl yazılır? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kökeni nedir? Gözü Yolda (Veya Yollarda) Kalmak (Veya Olmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...