Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Ne Demek? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) ne demek? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesi nasıl yazılır? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Ne Demek?
Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Ne Demek?

Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Ne Demek? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Herhangi Bir Durumun Nasıl Bir Sonuca Yol Açacağını Hesaba Katmak, Dikkate Almak

Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak)

Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) ne demek? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesi nasıl yazılır? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kökeni nedir? Göz Önünde Tutmak (Veya Bulundurmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...