Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Ne Demek? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) ne demek? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesi nasıl yazılır? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Ne Demek?
Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Ne Demek?

Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Ne Demek? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Görgüsüz Kimse Ummadığı Bir Şeyi Elde Ettiğinde Ne Yapacağını Şaşırır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Kelimesi Nasıl Yazılır? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış)

Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) ne demek? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesi nasıl yazılır? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kökeni nedir? Görmemişin Oğlu Olmuş (Çekmiş, Çükünü Koparmış) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...