Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Ne Demek? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak ne demek? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesi nasıl yazılır? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Ne Demek?
Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Ne Demek?

Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Ne Demek? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Yapmakta Olduğu Görevi Üzerinden Almak, El Çektirmek

Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak

Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak ne demek? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesi nasıl yazılır? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kökeni nedir? Görevden (Veya Görevinden) Uzaklaştırmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...