Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Ne Demek? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek ne demek? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesi nasıl yazılır? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Ne Demek?
Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Ne Demek?

Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Ne Demek? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Evlat Olarak Kabul Etmek, Evlat Edinmek

Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Kelimesi Nasıl Yazılır? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek

Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek ne demek? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesi nasıl yazılır? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kökeni nedir? Gömleğinden (Veya Gömlekten) Geçirmek kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...