Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Ne Demek? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) ne demek? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesi nasıl yazılır? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Ne Demek?
Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Ne Demek?

Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Ne Demek? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Dalgınlıktan İleri Gelen Uyuşukluk İçinde Olmak
İdraksizlik, Bilgisizlik, Aymazlık İçinde Olmak

Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak)

Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) ne demek? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesi nasıl yazılır? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kökeni nedir? Gaflet Uykusuna Dalmak (Veya Yatmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...