Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Ne Demek? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) ne demek? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesi nasıl yazılır? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Ne Demek?
Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Ne Demek?

Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Ne Demek? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Falakaya Bağlayarak Dövmek

Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak)

Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) ne demek? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesi nasıl yazılır? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kökeni nedir? Falakaya Çekmek (Veya Yatırmak Veya Vurmak Veya Yıkmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...