Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Ne Demek? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) ne demek? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Ne Demek?
Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Ne Demek?

Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Ne Demek? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bir Şeyi Birinin Aklına Getirmek

Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak)

Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) ne demek? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kökeni nedir? Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek (Veya Koymak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...