Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Ne Demek? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) ne demek? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesi nasıl yazılır? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Ne Demek?
Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Ne Demek?

Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Ne Demek? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Uğramaz Olmak
Uğraşmamak, İlgilenmemek
O Şeyle İlgisini Kesmek

Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek)

Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) ne demek? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesi nasıl yazılır? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kökeni nedir? Elini Ayağını (Veya Eteğini) Kesmek (Veya Çekmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...