Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Ne Demek? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak ne demek? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesi nasıl yazılır? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Ne Demek?
Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Ne Demek?

Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Ne Demek? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: İstemeyerek Birini Yaralamak Veya Öldürmek

Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak

Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak ne demek? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesi nasıl yazılır? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kökeni nedir? Elinden Bir Kaza (Veya Sakatlık) Çıkmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...