Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Ne Demek? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) ne demek? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesi nasıl yazılır? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Ne Demek?
Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Ne Demek?

Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Ne Demek? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Güçsüz, Dermansız Kalmak

Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak)

Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) ne demek? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesi nasıl yazılır? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kökeni nedir? Eli Ayağı Buz Kesilmek (Veya Tutmamak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...