Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Ne Demek? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) ne demek? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesi nasıl yazılır? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Ne Demek?
Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Ne Demek?

Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Ne Demek? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bir Tehlike, Bir Olay Karşısında Yararlı Olmayacağı Apaçık Ortada Olan Kaçamak Bir Yola Sapmak
Başkalarını Aldattığını Sanarak Kendisini Aldatmak
Tehlikeyi Görmek İstememek

Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek)

Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) ne demek? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesi nasıl yazılır? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kökeni nedir? Deve Kuşu Gibi Başını Kuma Sokmak (Veya Gömmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...