Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Ne Demek? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder ne demek? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesi nasıl yazılır? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Ne Demek?
Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Ne Demek?

Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Ne Demek? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `İnsan Görünüşte Büyük Olmakla Akıl Büyük Olmaz, Bir Akıllı Birçok Az Akıllıyı Arkasından Sürükler` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Kelimesi Nasıl Yazılır? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder

Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder ne demek? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesi nasıl yazılır? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kökeni nedir? Deve Büyüktür Amma Beşini Bir Eşek Yeder kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...