Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Ne Demek? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun ne demek? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesi nasıl yazılır? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Ne Demek?
Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Ne Demek?

Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Ne Demek? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Seni Yargılayacak Kişi, Senden Davacı Olan Kişi İse Elbette Kendisini Haklı Çıkaracak Ve Sana Ağır Ceza Verecektir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Kelimesi Nasıl Yazılır? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun

Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun ne demek? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesi nasıl yazılır? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kökeni nedir? Davacın Kadı Olursa Yardımcın Allah Olsun kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...