Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Ne Demek? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz ne demek? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesi nasıl yazılır? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Ne Demek?
Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Ne Demek?

Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Ne Demek? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Aslında Yaramaz Olan Veya Sonradan O Duruma Getirilen Şeyi, Ne Kadar Uğraşsanız Da İşe Yarar Duruma Getiremezsiniz` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Kelimesi Nasıl Yazılır? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz

Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz ne demek? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesi nasıl yazılır? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kökeni nedir? Çürük Tahta Çivi (Veya Mıh) Tutmaz kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...