Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Ne Demek? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir ne demek? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesi nasıl yazılır? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Ne Demek?
Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Ne Demek?

Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Ne Demek? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Gezip Dolaştığı Yerlerde Kötü Şeyler De Bulunan Kimse, Kötü Alışkanlıklar Ve Zararlı Bilgiler Elde Ederek Yerine Döner` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Kelimesi Nasıl Yazılır? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir

Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir ne demek? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesi nasıl yazılır? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kökeni nedir? Çok Gezen Tavuk Ayağında Pislik Getirir kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...