Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Ne Demek? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak ne demek? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesi nasıl yazılır? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Ne Demek?
Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Ne Demek?

Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Ne Demek? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Kullar Tanrı'dan Kendilerine Gerekli Olan Şeyleri Dilerler, Bu Dilekleri Kabul Edecek Olan Tanrı'dır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Kelimesi Nasıl Yazılır? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak

Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak ne demek? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesi nasıl yazılır? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kökeni nedir? Çiftçiye Yağmur, Yolcuya Kurak; Cümlenin Muradını Verecek Hak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...