Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Ne Demek? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) ne demek? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesi nasıl yazılır? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Ne Demek?
Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Ne Demek?

Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Ne Demek? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Çok Pis Bir Koku Duyarak Tedirgin Olmak

Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek)

Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) ne demek? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesi nasıl yazılır? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kökeni nedir? Burnunun Direği Kırılmak (Veya Düşmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...