Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Ne Demek? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır ne demek? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesi nasıl yazılır? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Ne Demek?
Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Ne Demek?

Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Ne Demek? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Borç Zamanında Ödenmezse Borçluluk Duygusu Gevşer, Hastalık Uzun Süreli Olursa Ölüme Yol Açar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Kelimesi Nasıl Yazılır? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır

Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır ne demek? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesi nasıl yazılır? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kökeni nedir? Borç Uzayınca Kalır, Dert Uzayınca Alır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...