Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Ne Demek? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış ne demek? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesi nasıl yazılır? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Ne Demek?
Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Ne Demek?

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Ne Demek? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Bir İnsan Bazen Akla Ve Mantığa Sığmayan Bir İş Yapar; Yapılan İş, Hiçbir Kurala Uymadığı İçin Pek Çok Akıllı İnsan Bunu Düzeltmeye Çalışır, Fakat Başaramaz` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Kelimesi Nasıl Yazılır? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış ne demek? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesi nasıl yazılır? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kökeni nedir? Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...