Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Ne Demek? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Az Veren Candan, Çok Veren Maldan ne demek? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesi nasıl yazılır? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Ne Demek?
Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Ne Demek?

Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Ne Demek? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Varlıklı Olmayan Kimsenin Yardım Veya Armağan Olarak Az Şey Vermesi Büyük Fedakârlıktır, Varlıklı Kimsenin Vereceği Armağan Ve Yardımlar Fedakârlık Sayılmaz` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Kelimesi Nasıl Yazılır? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Az Veren Candan, Çok Veren Maldan

Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Az Veren Candan, Çok Veren Maldan ne demek? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesi nasıl yazılır? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kökeni nedir? Az Veren Candan, Çok Veren Maldan kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...