Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Ne Demek? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak ne demek? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesi nasıl yazılır? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Ne Demek?
Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Ne Demek?

Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Ne Demek? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Tek Bacağını (Veya Bacaklarını) Kıvırıp Üzerine Oturmak

Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Kelimesi Nasıl Yazılır? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak

Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak ne demek? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesi nasıl yazılır? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kökeni nedir? Ayağını (Veya Ayaklarını) Altına Almak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...