Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Ne Demek? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına ne demek? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesi nasıl yazılır? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Ne Demek?
Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Ne Demek?

Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Ne Demek? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: `Yoksulluğuna Bakmayarak Süs Ve Gösteriş Yapmak İster` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Kelimesi Nasıl Yazılır? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına

Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına ne demek? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesi nasıl yazılır? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kökeni nedir? Ayağında Donu Yok, Fesleğen İster (Veya Takar) Başına kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...