Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeniden alevlendi: Üçüncü eleme adayı şoke etti

Survivor'ın 12 Şubat akşamı yayınlanan yeni bölümünde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmada bir klasik haline gelen Sumo güreşi oyunu öncesi seçmeler sırasında Sema'nın Pınar'ı seçmesiyle ortalık karıştı. İkilinin ada konseyine taşınan gerginliği geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeniden alevlendi: Üçüncü eleme adayı şoke etti

ekranlarının sevilen yarışma programı , yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Bu yıl All Star-Gönüllüler formatıyla ekrana gelen Survivor'da 12 Şubat akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı.

OYUN SEÇMELERİNDE GERİLİM

Survivor klasiklerinden olan Sumo güreşi için karşı karşıya gelen takımlardan Sema, Pınar'ı seçti. Bunun üzerine Pınar geçen yılki kavgayı hatırlatarak "Diskalifiye olmuş birisi fiziksel temas yapmaya çalışarak benimle fiziksel temaslı bir oyunca oynayamaz" diye tepki gösterdi.

Pınar'ın sözleri karşısında sinirlerine hakim olamayan Sema "Sana bu lafları söyleten de suç zaten. Pınar seni hatırlayan yok" deyince ikili arasında tartışma çıktı. Oyun alanını terk eden Pınar'ın yarışmayı bırakmak istemesi ve akabinde Sema'nın gözyaşlarına boğulması tansiyonu iyice yükseltti.

Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeniden alevlendi: Üçüncü eleme adayı şoke etti - 1

ACUN ILICALI MÜDAHALE ETTİ

Tüm bu olayların ardından Acun Ilıcalı, oyun alanına gelip duruma müdahale etti.  Ilıcalı, Sema'nın çıkışının ardından "Bir yarışmacı yaşadığı olaydan dolayı bir oyunda oynamak istemeyebilir. Bu konuda biraz daha sakin olman gerekmiyor muydu?" diye konuştu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Alınan karar sonrası dokunulmazlık oyunu iptal edildi. Ertelenen dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadelede kazanan taraf 10-7 skorla Gönüllüler oldu.

Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeniden alevlendi: Üçüncü eleme adayı şoke etti - 2

"BENİ PSİKOPAT GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR"

Ada konseyinde ise Sema ve Pınar olayı bir kez daha gündeme geldi. Sema "Buraya gelirken oyun oynayacağını bile bile geldi. Ben onu oyunda seçebilirim, oyunda tekme-tokat ona girecek miydim, onu mu ima ediyor. İki itişecektik olacaktı bitecekti. 'Ben oynamak istemiyorum' deseydi tamamdı. Beni psikopat gibi göstermeye, şiddet bağımlısı ilan etmeye çalışıyor. Artık çok sıkıldım. Herkesin kalbini kendi kalbi gibi zannediyor. Arkadaşlarına bile iğneleyici laf sokarak konuşuyor. Onun zekası kötülükten başka bir işe yaramıyor. Ondan sonra da beni niye dövdüler" derken; Pınar da "Dayak yedi diyor. Geçen sezon ben onu tuttum sabitledim ve kolumun haricinde bir şey yoktu. On dakika boyunca en az bana saldırmaya çalıştın. Artık bence hatanı kabullen. Bak özür dile demiyorum, hatanı kabullen" ifadelerini kullandı.

Survivor'da Pınar ve Sema kavgası yeniden alevlendi: Üçüncü eleme adayı şoke etti - 3

"DÜELLODA NE İSTİYORSAM ONU YAPACAĞIM"

Konsey ve oylama öncesi arkadaşlarına kendi adının yazılmasını istediğini söyleyen Sema'nın ısrarı Asena'nın gerilmesine sebep oldu. Ancak Sema'nın isteğiyle onun adını yazan All Star üyeleri çoğunlukta olunca; haftanın üçüncü eleme adayı Sevgi ve Serenay'ın ardından Sema oldu.

Kısa bir konuşma yapan Sema "Bugün arkadaşlarım çok güzel bir mücadele verdi. Yağmur'un omzu benden iyi durumdaydı ama ben doktorumuz rapor verdiğinden dolayı kendimi daha iyi koruyabildim. Ve Yağmur her geçen gün daha kötü bir duruma geldi. Asena bugün her şeyiyle sahadaydı. Meryem de öyleydi ve gerçekten çok kötü durumdalardı. İkinci dokunulmazlıktaki o sarılma/tutulmayı da ben oynayamadım. Ve arkadaşlarıma şunu söyledim; 'Ben söylemesem bile onlardan birisini yazmanız adaletsizlik'. Gerçekten bu bir adaletsizlik. Bundan hiç korkulacak bir şey yok. Giden gider, kalan kalır. Ve ben bugün benim çıkmam gerektiğini, hakkaniyetimin bu olduğunu düşündüm. Arkadaşlarım şu an bu kadar oyundan sonra çıkacak durumda değiller. O yüzden beni dinleyip yazanlara teşekkür ederim. Diğerlerine de zaten gerekeni söylemiştim ne olacağını. Düelloya gireceğim. Ne istiyorsam onu yapacağım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...