Sarışın mavi gözlü Hint güzeli

21 yaşındaki Jacinta Lal Yeni Zelanda'da yapılan Miss India NZ adlı güzellik yarışmasında yeteri kadar Hintli gözükmemekle suçlandı.

Haberler 14.10.2010 - 15:06

Göz alıcı görünümü, Jacinta Lal'e, Yeni Zelanda’nın Miss India yarışmasında gıpta edilen bir derece elde etmesini sağladı.

Ama 21 yaşındaki Jacinta Lal bugün yeterince Hintli görünmemekle suçlandıktan sonra büyük bir tartışmanın odağı oldu.

Babası Fijili-Hintli, Annesi de Yeni Zelandalı olan mavi gözlü sarışın, Miss India NZ yarışmasının Wellington ayağını kazandığında seyirciler tarafından yuhalandı.

Lal (solda) Miss India yarışmasındaki iki finalistten biri: Onu eleştirenleri ‘bağnaz’ diye nitelendirdi
Organizatörler daha sonra Lal’in uygun olmadığına dair ‘iki-üç’ şikayet geldiğini teyit ettiler.

Tartışma, Hint hükümetinin televizyon sunucusu Paul Henry’nin söylediği iddia edilen, ırkçı sözlerle ilgili olarak Yeni Zelanda’yı protesto etmesinden sadece birkaç gün sonra koptu.

Lal New Zealand Herald gazetesine insanların kendisinin ‘yarışmayı kazanacak kadar Hintli gibi görünmediğini’ söylediklerine dair duyumlar aldığını anlattı.

Organizatör Dharmesh Parikh, Lal Ağustos ayında Auckland’daki Miss India NZ finallerine katılıp iki finalistten biri olduğunda da şikayetler aldığını söyledi.

Parikh, ‘İnsanlar “Tanrım, şu sarışın kadına bakın, bir de Miss India NZ’ye katılıyor, burada ne işi var” dediler’ diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.