Joe Jonas'tan Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na pembe saç desteği

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner'ın eşi, şarkıcı Joe Jonas, Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na destek vermek için saçlarını pembeye çevirdi.

Haberler ntv.com.tr 04.10.2020 - 16:30

Ünlü şarkıcı Joe Jonas, yeni Instagram hikayesinde, pembeye boyattığı saçlarını takipçilerine gösterdi. 31 yaşındaki Amerikalı müzisyen, saçlarını, ekim ayında yapılan Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında boyatarak farkındalık yaratmak istediğini belirtti.

Game of Thrones dizisi yıldızı Sophie Turner’ın eşi ve aynı zamanda çiçeği burnunda bir baba olan Jonas, paylaşımına meme kanseriyle mücadele sembolü olan pembe kurdeleyi de iliştirmeyi ihmal etmedi.
Jonas, daha önce de saçlarını pembe yapmıştı. 2016 Çocukların Seçimi Ödülleri töreninde Jonas Brother grubu üyesi diğer kardeşleriyle birlikte saç rengini değiştirmişti.
Joe Jonas ile Sophie Turner çiftinin temmuz ayında Willa adını verdikleri bir kızı oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.