Tuzla'da fabrikada kimyasal madde sızıntısı: İşçileri tahliye edildi

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada kimyasal madde sızıntısı meydana geldi. Fabrika personeli tedbir amaçlı tahliye edildi.

Haberler DHA 18.03.2025 - 16:02

Tuzla'da fabrikada kimyasal madde sızıntısı: İşçileri tahliye edildi
Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nin Kazlıçeşme Caddesi'nde bulunan bir fabrikada beton yapımında kullanılan akrilik asidin sızması nedeniyle işçilerin bazıları hafif şekilde etkilendi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken fabrika personeli tedbiren tahliye edildi.

Kimyasal sızıntıdan etkilenen işçiler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından muayene edildi.

AFAD ekipleri, sızıntının yaşandığı fabrikada gerekli incelemelerde bulunurken, polis olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Sızıntının kaynağına ilişkin inceleme başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.