TİGEM 800 arı kovanı alımı yapacak: TİGEM arı kovanı ihalesi ne zaman?

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, 800 arı kovanı alımı için ihale gerçekleştirecek. Peki, TİGEM arı kovanı ihalesi ne zaman?

Haberler 25.10.2024 - 13:04

TİGEM arı kovanı ihalesi yapacağını duyurdu. Kurumun Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, ihale kapalı zarf teklif alma usulüyle yapılacak. İstekliler teklif tutarının yüzde 3'ünden az olmamak üzere geçici teminat verecek. Kesin teminat, ihale tutarının yüzde 6'sı oranında olacak.

İhale 5 Kasım Salı günü saat 14.00'te işletmenin toplantı salonunda Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.

Konuya ilişkin şartname TİGEM internet sayfasından, Ticaret ve Satın Alma Daire Başkanlığından ve işletmeden görülebilecek. İstekliler ihale dokümanını işletmeden 250 lira karşılığında temin edebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.