Telefon operatörlerinden Malatya'ya ücretsiz tarife

Malatya'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım ve haberleşmede herhangi bir sorun yaşanmadığını açıkladı. Telefon operatörleri Malatya'daki kullanıcılarına ücretsiz tarif tanımladı.

Haberler 16.10.2024 - 12:38

Malatya'da 5,9 büyüklüğündeki deprem panik yarattı. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından telefon operatörleri Malatya'daki kullanıcılarına ücretsiz tarif tanımladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgede ulaşım ve haberleşmeye dair herhangi bir sorun tespit edilmediğini açıkladı. Uraoğlu, internet tabanlı uygulamaların kullanılmasını önerdi.


Turkcell'den yapılan açıklamada, "Malatya deprem bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlanmıştır. Geçmiş olsun." denildi.

Türk Telekom, Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Malatya deprem bölgesinde bulunan müşterilerimizin sevdikleri ile iletişime geçebilmeleri için ücretsiz dakika, SMS ve GB tanımlanmıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle." ifadeleri kullanıldı.

Vodafone Türkiye ise "Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremden derin üzüntü duyduk. Afet bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, internet ve SMS tanımlanmaktadır. Ülkemize geçmiş olsun." paylaşımında bulundu.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.