TEKNOFEST Adana ne zaman düzenlenecek? TEKNOFEST kayıtları nasıl yapılır?

TEKNOFEST Adana'nın ne zaman düzenleneceği, katılmak isteyen binlerce kişinin gündeminde yer almaya başladı. Her yıl teknoloji meraklılarını ağırlamaya devam eden TEKNOFEST, bu yıl Adana'da da festival düzenleyecek. Peki, TEKNOFEST Adana ne zaman?

Haberler 18.09.2024 - 16:19

TEKNOFEST Adana, her yaştan ziyaretçi için dopdolu etkinlikler sunacak. Gökyüzünde görsel bir şölene imza atacak hava gösterileri, simülasyon deneyim alanları, sergiler, gösteriler, konserler ve bilim atölyeleri ile teknoloji dolu bir dünya ziyaretçileri bekliyor. Peki, TEKNOFEST Adana ne zaman?

FİNAL DEĞERLENDİRMELERİ ADANA'DA OLACAK

Bu yıl Antalya’da düzenlenen 25 farklı teknoloji yarışmasının final değerlendirmeleri de TEKNOFEST kapsamında yer alacak. Yarışma şampiyonları ödüllerini Adana’da düzenlenecek festivalde alacak.
TEKNOFEST ADANA NE ZAMAN?

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanında düzenlenecek. Festival her gün 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

TEKNOFEST KAYDI NASIL YAPILIR?

TEKNOFEST Akdeniz’e katılım tamamen ücretsiz, ancak etkinlik alanına giriş yapılabilmesi için ziyaretçilerin kayıt yapması gerekiyor.

Ziyaretçiler, her kişi için ayrı bilet oluşturarak kayıt yaptırabiliyor. 7 yaş altı ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu bulunmuyor.

TEKNOFEST KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYIN
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.