Taziye yolunda feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde taziyeye gidenlerin içinde bulunduğu otomobil şarampole düştü. Kazada sürücü yaralandı, eşi ile kız kardeşi yaşamını yitirdi.

Haberler DHA 30.09.2024 - 12:12

Balıkesir'in Manyas ilçesinde kırsal Çakırca Mahallesi’nden, Dereköy Mahallesi’nde bir yakınlarının taziyesine gitmek için yola çıkan Mehmet Meten’in (82) kullandığı otomobil, Bozbayır mevkisinde virajda şarampole düştü.

Dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet ve eşi Neriman Meten (80) yaralanırken, sürücünün kız kardeşi Ümmühan Balcan (75) ise hayatını kaybetti.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Neriman Meten de yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.