Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir?

Serra Arıtürk yeni ekran projesiyle gündeme geldi. Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi gibi isimlerle başrolü paylaşacak olan Arıtürk, Alev karakterine hayat verecek. Peki, Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir?

Haberler Sosyal Medya 28.02.2024 - 17:23

Serra Arıtürk  22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da doğan Serra Arıtürk, gitar konusunda en büyük eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldı. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı.

Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. 2019 yılında "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısını yayımladı. 2021 yılında ise Kanal D'de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.