Tarla sürerken yıldırım isabet eden 17 yaşındaki genç öldü

Antalya'da yağmur yağarken traktörle tarla süren 17 yaşındaki Selahattin Erol, yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haberler DHA 30.09.2024 - 20:48

Antalya'nın Serik ilçesinde yağmur altında traktörle tarla süren Selahattin Erol’a yıldırım isabet etti. Tarlada çalışan yakınlarının olayı fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbarla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin tarlada yaptıkları ilk müdahalenin ardından Selahattin Erol ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Selahattin Erol yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Erol’un vefat haberini alan yakınları hastanede gözyaşlarını tutamadı. Selahattin Erol’un cenazesi morga konulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.