Taksici camını kıran motosiklet sürücüsünü vurdu

Antalya'da bir taksi sürücüsü, yol verme kavgasında aracının camını kıran motosiklet sürücüsünü tabanca ile karnından yaraladı.

Haberler DHA 18.02.2024 - 17:15

Antalya'da tabancayla vurulan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olay, saat 14.30 sularında Kaleiçi Kocatepe Sokak'ta meydana geldi. Motosiklet sürücüsü İsa Köşker, Kaleiçi'ne müşteri getiren taksinin şoförü İ.N. ile yol verme tartışması yaşadı.

İddiaya göre motosiklet sürücüsü İsa Köşker'in kaskıyla vurduğu taksinin camı kırıldı. Emekli asker olduğu öğrenilen taksi şoförü İ.N., ruhsatlı silahıyla birkaç el ateş etti.

2 kurşun motosiklet sürücüsü İsa Köşker'in karnına isabet etti. İhbarla olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı İsa Köşker'i ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Polis ekipleri taksi şoförü İ.N.'yi gözaltına alırken, silahına da el konuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.