Tabancayla oynarken ağabeyini katletti

İzmir'in Buca ilçesinde otomobilde, 19 yaşındaki S.T.Ç.’nin oynadığı tabancanın kazara ateş alması sonucu direksiyon başındaki ağabeyi S.Ç. hayatını kaybetti. Katil zanlısı ise tutuklandı.

Haberler DHA 22.09.2024 - 13:40 Son Güncelleme : 22.09.2024 - 13:41

Adatepe Mahallesi'nde Ankara'da yaşayan S.Ç., kardeşi S.T.Ç. ve iki arkadaşıyla otomobil ile İzmir'e gezmeye geldi.

İddiaya göre, otomobilin sağ arka koltuğunda oturan S.T.Ç., yanındaki tabancayla otomobilde oynarken silah birden ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun otomobili kullanan ağabeyi S.Ç.'nin sırtına isabet etti.

S.Ç., yaralı halde otomobili kullanmaya devam edip 6. Sokak’ta durdu. S.Ç., yanındakiler tarafından aynı otomobille Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ancak S.Ç., burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

TUTUKLANDI

S.T.Ç., olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından suç aleti ruhsatsız tabancayla hastanede gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.T.Ç., dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.