SON DAKİKA HABERİ: Kabine, Ahlat'ta toplanacak

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Ahlat’ta toplanacak. Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 25 Ağustos günü yapılacak.

Haberler ntv.com.tr 21.08.2024 - 15:53 Son Güncelleme : 21.08.2024 - 17:06

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, pazar günü Ahlat’ta toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi orman yangınlarıyla mücadele olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında atılan ve atılacak adımlar ele alınacak.

Kabine’de, Gazze’de ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum da ele alınacak. Bu konuda ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Kabine üyelerine sunum yapması bekleniyor.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve Ortadoğu’da artan gerilim değerlendirilecek.

Toplantıda ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele operasyonları da masaya yatırılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.