Sobayı tutuşturmak isterken bir anda parladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir kişi, iş yerinde tutuşturmak istediği sobaya tiner dökünce bir anda alevler yükseldi.

DHA 27.03.2025 - 10:11

Sobaya dökülen tiner parladı
İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde çalışan içeride bulunan sobayı tutuşturmak için tiner dökmeye başladı.

Sobadan alevlerin bir anda yükselmesiyle çalışanın elinde bulunan tiner şişesi yanmaya başladı. Elindeki tiner şişesini yere atan kişi, panikle alevleri söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Daha sonra alevlere suyla müdahale eden kişi yangını söndürdü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.