Şırnak'ta askerleri taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit

Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 43'ü asker 45 kişi yaralandı.

Haberler NTV Haber, DHA 30.04.2023 - 16:39 Son Güncelleme : 01.05.2023 - 01:05

Şırnak-Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkiinde sabah saatlerinde askeri personeli taşıyan otobüs, şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KAZA ANI KAMERADA

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kazada 2 askerin şehit olduğunu, 4'ü ağır 43 asker ile otobüs şoförü ve muavininin de yaralandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada "Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Otobüs vinçle bölgeden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Otobüs şoförü tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.