Sevgilisini sokak ortasında art arda yumrukladı

İstanbul Avcılar'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını sokak ortasında art arda yumruklayıp dövdü. Saldırgan çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı.

Haberler DHA 14.03.2025 - 13:48

Sevgilisini sokak ortasında art arda yumrukladı

İstanbul'da yolda birlikte yürüdüğü kadınla tartışan kişi, yumrukla saldırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar ilçesi Firuzköy Bulvarı'nda meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedilen olayda, caddede yürüyen kişi tartıştığı kadına yumruk attı.

Sendeleyen kadın yine saldırganın peşinden yürümeye devam etti. Saldırgan bir süre kaldırımda oturan kadına yine yumruk attı.

Kadının çığlığı ile esnaf yardıma koşarken, saldırgan kaçtı. Saldıranın sevgilisi olduğunu belirten kadın, iyi durumda olduğunu ve evine gitmek istediğini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2025 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.