Samsun'da zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Samsun'da zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Haberler İHA 22.09.2024 - 17:05

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Samsun Ankara karayolu Gürgendağı mevkiinde meydana geldi.

Emine Kibar idaresindeki hafif ticari araç direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Arkasından gelen Mustafa Halıcı yönetimindeki otomobil yavaşlayınca arkasından gelen Bekir Öztürk'ün kullandığı otomobil de yavaşlayarak durdu.

Bu sırada arkasından gelen Halil Elmas idaresindeki otomobil de duramayarak önündeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle duran araçlar birbirlerine çarptı.

4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, araç sürücüleri Halil Elmas ve Emine Kibar ile Fatma Öztürk ve Zülfiye Elmas yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.