Özgür Özel, Demirtaş ile görüşecek

Siyasette normalleşme ve yeni süreç tartışmalarına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gelecek hafta Diyarbakır'dan başlayacak 6 günlük seyahat kapsamında pazartesi günü Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret edeceğini dile getirdi.

Haberler NTV Haber 17.10.2024 - 11:02

Haber: Öykü Tüccar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Konferansı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyasette normalleşme ve yeni süreç tartışmaları Özel'e soruldu. Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Terörist başı buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin" sözleriyle ilgili "Bu konularda bir şey duyulacaksa benim ağzımdan duyulacak." dedi.

Özel, 21 Ekim Pazartesi günü de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Edirne F Tipi Cezaevinde ziyaret edecek.

"SAVUNMA İÇİN KAYNAK BÜTÇE OLSUN"

Özel, savunma sanayiine için gereken kaynağın bütçeden ayrılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.