Otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü öldü

Eskişehir'de otomobilin çarpması sonucu devrilen motosikletin 75 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti. Ekipler, motosiklete çarptıktan sonra kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler İHA 20.10.2024 - 01:44

Ankara-Eskişehir karayolu Karapınar rampası mevkisinde Necip Altınsu (75) idaresindeki 26 AIC 481 plakalı motosiklete, kendisiyle aynı istikamette hareket halinde olan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken otomobil olay yerinen uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, motosiklet sürücüsü Necip Altınsu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Altınsu’nun cenazesi, otopsi işlemleri yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması amacıyla ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.