Ordu'da 45 suç kaydı bulunan kişi yakalandı

Ordu'da hakkında "yağma" suçundan 9 yıl hapis cezası ve 45 suç kaydı bulunan kişi yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.10.2024 - 17:26

Arşiv

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Hakkında "yağma" suçundan toplam 9 yıl hapis cezası ve 45 suç kaydı bulunan S.S'nin (34) yurt dışına kaçacağı duyumlarının alınması üzerine çalışma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu şahsın yurt dışına kaçmasını engellemek amacıyla adli makamlarımızla koordinasyon kurularak şahsın Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosunca UYAP sistemine düşümü sağlanmıştır.

Ekiplerimizce yapılan operasyon ile yakalama kararının çıkarılmasının ardından şahıs, elinde bavul ve şapka takmış vaziyette yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyecek, suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda kararlılıkla devam edecektir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.