Onlarca kaçak maden ocağı kapatıldı

Zonguldak'ta geçen ay 27 kaçak maden ocağı, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edilerek kapatıldı. 25 ton kömüre ise el konuldu.

Haberler DHA 02.07.2024 - 16:00

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, valilik binasında haziran ayına ilişkin asayiş bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Sahil Güvenlik Komutan Vekili Teğmen Recep Çalışkan da Vali Hacıbektaşoğlu'na eşlik etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, "Haziran ayında 117 denetim yapılmıştır. 2023 Haziran ayına göre, bu denetimler yüzde 15 oranında artmıştır. Denetimler sonucu 27 ocak kapatılmıştır. 12 adli ve idari işlem yapılarak 25 ton kömüre el konulmuştur." dedi.

Kaçak ocaklar, TTK ekiplerince imha edilerek kapatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız