ÖGG ne zaman yapılacak? 110. dönem Özel Güvenlik (ÖGG) sınavı tarihi

Bu yılın beşinci Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından ekim ayında gerçekleştirilecek. Sınava günler kala gözler ÖGG sınavları takvimine çevrildi. Peki,110. dönem Özel Güvenlik (ÖGG) sınavı ne zaman yapılacak?

Haberler 16.10.2024 - 16:14

Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi (ÖGG) sınavı önümüzdeki günlerde yapılacak. Ekim ayında gerçekleşecek olan sınav için son hazırlıklarını yapan adayların gündeminde sınav tarihi var.Söz konusu sınava katılacak olan adaylar için sınav giriş belgesi ÖGNET üzerinden görüntülenebiliyor.
ÖGG SINAV TARİHİ

Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi (ÖGG) sınavı 20 Ekim 2024 Pazar tarihinde uygulanacak. Adayların sınav soru ve cevapları 22 Ekim'de ilan edilecek. Sınav sonuçları ise 8 Kasım tarihinde açıklanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.