Nisan ortasında kar esareti: Van'da yolda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

Van Bahçesaray'da biri diyaliz hastası 4 kişi yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Yardım çağrısı üzerine bölgeye ulaşan ekipler, mahsur kalanları kurtardı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.04.2023 - 00:58 Son Güncelleme : 14.04.2023 - 01:01

Van'ın Bahçesaray ilçesinde yoğun kar nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan biri diyaliz hastası 4 kişi ekiplerce kurtarıldı.

Bahçesaray'dan Van'a gelmek için yola çıkan hafif ticari araçtaki 4 kişi, Karabet Geçidi yakınlarında olumsuz hava koşulları nedeniyle mahsur kaldı.
112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım isteyen kişilerin kurtarılması için Karayolları, AFAD ve UMKE ekipleri bölgeye sevk edildi.
Kısa sürede mahsur kalanlara ulaşan ekipler, diyaliz hastası Ferdi Keser'i ambulansla hastaneye ulaştırdı, diğer 3 kişinin de kent merkezine sevkini sağladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.