Mersin'de aile katliamı: Baba ile oğlu ve gelini öldürüldü

Mersin'in Mut ilçesinde bir kişi, kaynattıkları pekmeze toz karışacağını söyleyip tarım aracıyla yoldan geçmesine izin vermeyen komşusu ile oğlu ve gelinini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı, DHA 20.09.2024 - 15:05

Mersin'de av tüfeğiyle vurulan baba ile oğlu ve gelini öldü. Olay, öğle saatlerinde Mut ilçesi Çömelek Mahallesi’nde meydana geldi.

Tahir K. "patpat" olarak tabir edilen tarım aracı ile yoldan geçmek isterken iddiaya göre pekmez kaynatan komşuları Kemal Veli Akyaka (65) tarafından engellendi.

Akyaka, çıkan tozun pekmeze karışabileceğini belirterek komşusundan başka bir yerden gitmesini istedi. Buna karşı çıkan Tahir K. ile Akkaya arasında tartışma çıktı.

Kemal Veli Akyaka
Tartışmanın büyümesi üzerine evden av tüfeğini alan Tahir K., geri dönerek Kemal Veli Akyaka ile oğlu Durmuş (35) ve gelini Ruhan Akyaka'ya (35) ateş açtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba, oğlu ve gelininin öldüğü belirlendi.
Tahir K. ise jandarmaya teslim oldu. Cenazeler yapılan incelemenin ardından Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.